Korjataan Virhe 0xc000007b Windows 10 64

Lyhyen aikavälin epäonnistumisista, jotka ovat varsin yleisiä, tietokonejärjestelmää ei ole vakuutettu heitä vastaan. Vaihtoehtona kunkin palveluntarjoajan tukemille yksityisille DNS-palvelimille on muodostettu useita vapaita julkisia DNS-palvelimia Internetissä, erityisesti Googlessa ja OpenDNS- palvelimessa . Odota, että vianetsintätestit loppuvat ja tarkastele virheilmoituksen Hae tältä sivustolta ikkunan Ongelmat- osassa. Napsauta Verkkoasetusten muuttaminen -kohdasta Vianmääritysongelmat .

  • Voit nimetä tiedostoja, kansioita tai ulkoisia laitteita uudelleen.
  • Kerran vuodessa sitten laittaa muut päivitykset.
  • On useita tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka kauan odottava veloitus näkyy luottokortillasi.

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja sivustoni osoite tähän selaimeen myöhempää kommentointia varten. Siksi tämä artikkeli käsittelee DNS-virheiden korjaamista ja Internet-yhteyden palauttamista. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua! Jos sinulla on tähän liittyviä kysymyksiä, kerro meille alla olevaan kommenttikenttään.

Kuinka Tehdä Palvelimen Unturned Ja Samp

Viimeistele meidän tarvitsee vain kaksoisnapsauttaa uutta luotua merkintää muokataksesi sen ominaisuuksia. Näkyviin tulevassa ikkunassa kirjoitamme 0 Arvon data -ruutuun. Nyt voimme poistua rekisterieditorista ja käynnistää tietokoneen uudelleen.

Päivitä Verkkosovittimet

Laitteeseen ei saada yhteyttä, koska järjestelmää sammutetaan parhaillaan. Poista laitteen nimi Laitehallinnasta ja sammuta tietokone. Palauta rekisteri suorittamalla järjestelmän palauttaminen, jos virhe ilmenee uudelleen.

Joten jos välimuisti on vanhentunut tai vioittunut, saat DNS-virheitä. Joten tässä menetelmässä aiomme poistaa DNS-välimuistin Internet-yhteyden palauttamiseksi. Mutta edellä mainitut toimet eivät välttämättä takaa riittävää altistumista. Mitä jos DNS-palvelin ei vastaa, tässä tapauksessa? Yksi ratkaisu voisi olla tarkistaa itse palveluun (ehkä hän jostain syystä lopetettiin). Ja mitä jos reititin ja laittaa väärän parametrit? Todellakin, tässä tapauksessa myös, saat virheilmoituksen, ja käyttäjä jälleen alkaa ihmetellä, mitä tehdä, jos DNS-palvelin ei vastaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat